Фестиваль розпочнеться орієнтовно о 13:00.
На фестивалі в Коростені кухарі з різних країн продемонструють своє мистецтво приготування дерунів чи близьких до них страв з картоплі, а дегустатори та відвідувачі фестивалю визначатимуть найкращі страви.
Кожен з гостей свята зможе придбати патент на право дегустації, що дає право спробувати всі види картопляної продукції і виставити їм особисту оцінку.
В рамках фестивалю пройдуть різноманітні конкурси, вікторини, виставки.
На Першому Міжнародному фестивалі дерунів у 2008 році коростенці виготовили найбільший дерун в Україні вагою 118 кг, який був занесений в Книгу рекордів України. На Другому Міжнародному фестивалі дерунів у 2009 році в Коростені був урочисто відкритий пам'ятник деруну.
Цілющі води «Української Швейцарії»
Цілющі води «Української Швейцарії» В мальовничій гірській долині, залитій сонячним промінням, беруть свій початок цілющі джерела Східниці.
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.