Фестиваль розпочнеться орієнтовно о 13:00.
На фестивалі в Коростені кухарі з різних країн продемонструють своє мистецтво приготування дерунів чи близьких до них страв з картоплі, а дегустатори та відвідувачі фестивалю визначатимуть найкращі страви.
Кожен з гостей свята зможе придбати патент на право дегустації, що дає право спробувати всі види картопляної продукції і виставити їм особисту оцінку.
В рамках фестивалю пройдуть різноманітні конкурси, вікторини, виставки.
На Першому Міжнародному фестивалі дерунів у 2008 році коростенці виготовили найбільший дерун в Україні вагою 118 кг, який був занесений в Книгу рекордів України. На Другому Міжнародному фестивалі дерунів у 2009 році в Коростені був урочисто відкритий пам'ятник деруну.
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.