ПЕРКЕЛЬТ
(Закарпаття)
Рибу обчистити, обробити, відокремити м’якуш від кістки і порізати на невеликі шматочки.
Цибулю дрібно покришити і спасерувати на олії. До, шматки риби, свіжі помідори, солодкий перець, рибний бульон, посолити, поперчити й тушкувати до готовності.
Риба — 1 кг, цибуля — 300 г, олія — Н помідори — 300 г, солодкий перець — ЗІ рибний бульйон — 300 г, сіль, перець - смаком.
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...
Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди
На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...