Вибираючи телефон, користувачі часто не звертають уваги обсяг вбудованої пам'яті. І лише в процесі експлуатації з'ясовується, що місця для збереження даних не вистачає. Численні фотографії, фільми для перегляду офлайн, а також музичні файли можуть швидко заповнити пам'ять пристрою. Однак ця проблема легко вирішується встановленням додаткової картки пам'яті.

Карта microSD на 32 ГБ - яку вибрати?

Карти пам'яті для телефонів ємністю 32 Гб дуже популярні серед користувачів, часто з їх допомогою можна збільшити обсяг пам'яті на смартфоні в кілька разів, причому за невеликі гроші. Найкращі відгуки зібрала карта Sony microSDHC Class 10 32GB. Її оцінили за сенсаційну швидкість запису та наявність адаптера, що дозволяє легко переносити файли з мобільного на комп'ютер. Ще однією картою microSDHC, яку варто порадити, є Toshiba MicroSDHC M203/EA 32GB. Це перевірений аксесуар, який працюватиме як у телефоні, так і в камері, а бренд відомий своєю надійністю .

Карти microSDXC на 128 ГБ - що рекомендують наші клієнти?

 Серед карт пам'яті для телефону ємністю 128 ГБ, доступних тут https://www.aks.ua/uk/catalog/karta-pamyati/obem-pamyati/128-gb, Користувачі відзначили як мінімум кілька хороших моделей. Перші чотири місця посіли карти microSDXC різних виробників:

  • Samsung microSDXC EVO Plus 128GB 100 МБ/с Class 10 – карта пам'яті для телефону відзначилася своєю функціональністю, про що свідчить понад 100 позитивних відгуків. Основна увага була приділена вигідному співвідношенню ціна/якість.
  • SanDisk Ultra 128GB microSDXC - карта, що отримала високу оцінку за безвідмовну взаємодію зі смартфонами, автомобільними камерами та планшетами. Працює без скарг, швидко та якісно.
  • Kingston Canvas Select microSDXC 128GB UHS-I — найчастіше згадується низька ціна, хоча покупці також відзначають стабільну роботу цієї моделі.
  • Sony microSDXC SR-128UYA - безвідмовна робота цієї карти microSD подобається безлічі покупців. Деякі люди пропонують використовувати його з телефонами тієї ж марки, тобто Sony.

Найкращі карти пам'яті для телефону на 256 ГБ

Карти пам'яті microSDXC на 265 ГБ можна знайти тут https://www.aks.ua/uk/catalog/karta-pamyati/obem-pamyati/256-gb. Ці моделі для дуже вимогливих користувачів, яким часто потрібне місце для великих файлів, наприклад, фільмів високої чіткості. У такій ситуації найкращим вибором може стати модель Samsung microSDXC Evo Class 10 256GB, у якої відмінна швидкість читання та запису, а ємність відповідає заявам виробника. Також варто порекомендувати SanDisk Ultra 256GB microSDXC I+SD adapter. Про її функціональність найкраще свідчать думки задоволених користувачів

 


    фейсбук