Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 2435

КУКУРУДЗЯНИК

(Закарпаття)

 

Кукурудзяне борошно залити окропом, добре розтер поставити в тепле місце на 10 год. Вершкове масло розтерти до утворення піни, додати цукор, жовтки, лимонну цедру і д збити. Потім додати збиті яєчні білки, мелені горіхи й кукурудзяне борошно. Замісити тісто і спекти в духовці два о кових коржі.

Коржі охолодити, змазати сливовим або абрикосовим повидлом і посипати горіхами.

Кукурудзяне борошно — 150 г, вершкове масло — 200 г, цукор — 200 г, яйця — 10 мелені горіхи — 250 г, лимонна цедра — сливове або абрикосове повидло — 200 г.


  • Попередня
    Цікава Україна
    жовт. 27, 2013

    Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України

    Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Цікава Україна
    жовт. 31, 2013

    У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"

    У  Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник.  Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version