КУКУРУДЗЯНИК
(Закарпаття)
Кукурудзяне борошно залити окропом, добре розтер поставити в тепле місце на 10 год. Вершкове масло розтерти до утворення піни, додати цукор, жовтки, лимонну цедру і д збити. Потім додати збиті яєчні білки, мелені горіхи й кукурудзяне борошно. Замісити тісто і спекти в духовці два о кових коржі.
Коржі охолодити, змазати сливовим або абрикосовим повидлом і посипати горіхами.
Кукурудзяне борошно — 150 г, вершкове масло — 200 г, цукор — 200 г, яйця — 10 мелені горіхи — 250 г, лимонна цедра — сливове або абрикосове повидло — 200 г.
Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України
Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...
Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами
Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...