Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 2485

ЛЕЧО

(Закарпаття)

 

Лечо — поширена на Закарпатті і мало відома в інших областях України страва. Основні її продукти — овочі.

Цибулю нарізати шматочками або кружальцями,  брусочками, покласти на сковорідку з киплячим жир засмажити. Додати помідори, нарізані шматочками, і готувати до готовності. Наприкінці додати яйця, залити сметаною і прокип’ятити.

Лечо можна готувати і з ковбасою, але без яєць. Тоді до овочів додати обчищену і нарізану соломкою копчену ковбасу.

Перець — І кг, помідори — 1 кг, цибуля — 5 шт, чорний перець — 3 г, жир — 100 г, яйця 5 шт., сметана — 300 г, ковбаса — 300 г, —     за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    черв. 17, 2013

    Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України

    Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.

    Цікава Україна
    бер. 19, 2016

    Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)

    Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...

    Цікава Україна
    трав. 17, 2013

    Озеро Світязь - найбільше і найглибше озеро природного походження в Україні

    Розташований Світязь неподалеку смт Шацьк, центру відновленого в 1993 році району.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version