ФОРЕЛЬ ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ
Форель почистити, натерти сіллю та товченим часником, посипати перцем і обкачати у борошні. Рибу обсмажити на олії до золотистого кольору.
Смажену форель викласти на блюдо, полити часниковим соусом і посипати дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки.
Форель — 1 кг, часник — 50 г. борошно — 50 г, олія — ЗО г, зелень кропу або петрушки — 50 г, сіль, перець — за смаком.
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...