Телятину або яловичину посолити, поперчити, відбити. Гриби відварити, дрібно посікти і підсмажити з цибулею. Підготовлені гриби з цибулею викласти на м’ясо, згорнути рулетом, зав’язати і підсмажити з усіх боків до півготовності.
Підсмажені завиванці викласти у каструлю, залити грибним бульйоном і тушкувати до готовності.
На стіл подавати із вареною картоплею.
М’ясо (телятина або яловичина) — 1 кг, гриби — 100 г, цибуля — 200 г, вершкове масло — 100 г, сіль, перець — за смаком, грибний бульйон — 500 г.
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...
Цілющі води «Української Швейцарії»
Цілющі води «Української Швейцарії» В мальовничій гірській долині, залитій сонячним промінням, беруть свій початок цілющі джерела Східниці.
Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди
На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...