КОЛИ ПІДСІКАТИ
Окунь - підсікати на початку потяжки,
судак - підсікати через три-чотири секунди після потяжки,
плотва - підсікати при безперервному ворушіння - поштовхах,
голавль-підсікати при першому ривку,
лящ - підсікати при щонайменших ознаках потяжки,
в’язь - підсікати після другого ривка,
минь - підсікати в час або після другого ривка,
гунтера - Підсікати при по-тяжке,
карась - підсікати при безперервному ворушіння і при потяжке,
піскар - підсікати при потяж-ке.
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України
Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...