Чубата чернь
Добре плаває і пірнає, а з води злітає важко.
В польоті добре помітна широка біла смуга вздовж заднього краю чорного крила.
Звуки — у самця тихе «глю- глю» або «курлюк-рлюк», а у самки — грубе хрипке крякання «керр-керрр».
Оселяється на озерах і в заплавах рік. Нечисленний гніздовий птах Полтавської, Чернігівської та Київської областей і звичайний перелітний всієї території України.
Зимує на морському узбережжі України, на Дніпрі під Києвом.
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)
Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...