Припутень
У лісі тримається потаємно. Восени утворює невеликі зграї. У молодого птаха білих плям по боках шиї немає.
Звуки — в період розмноження глухе голосне трискладове воркування «гуу-гу-гу», інколи щось схоже на стогін.
Тримається в листяних, мішаних, рідше хвойних лісах. Гніздиться в лісах по всій території України. Під час перельотів зустрічається і у безлісих степових районах.
В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс
Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.