Цукор розтерти з жовтками до білого кольору, додати воду й продовжувати розтирати протягом ЗО хв. Білки збити в піну. У тісто додати борошно, порошок для печива, мелені горіхи, ваніль, збиті білки й добре вимішати. Викласти на змащений вершковим маслом лист і випікати у духовці. Охолодити корж і розрізати його на дві частини. Покласти крем і прикрасити шоколадною помадкою. Нарізати невеликими шматочками будь-якої форми.
Для крему молоко закип’ятити, додати пшеничне борошно й довести до кипіння. Охолодити й добре збити з цукровою пудрою та вершковим маслом.
Помадку приготувати так: розтопити вершкове масло, але не доводити до кипіння, додати цукрову пудру й порошок какао.
Цукор — 500 г, жовтки — 6 шт., вода — 200 г, борошно — 300 г, порошок для печива — / шт., горіхи — 200 г, білки — 6 шт., ваніль — за смаком.
Крем: молоко — 200 г, борошно— 50 г, цукрова пудра — 250 г, вершкове масло — 250 г. Помадка: вершкове масло — 150 г, цукрова пудра — 150 г, порошок какао — 50 г.
Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України
Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Кам’янець-Подільський - найбільше у світі місто-фортеця, яке розміщене на півострові
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...