ПЕЧИВО “КАЧИНІ ВІЧКА”
(Закарпаття)
Вершкове масло розтерти з цукром до білого кольору, дати пшеничне борошно, порошок для печива, яйця і заміс тісто. Тісто поставити на холод на 1—2 години розкачати вирізати формою коржики і випікати в духовці при сере/ температурі.
Холодні коржики склеїти попарно сливовим або абрикосовим повидлом і обкачати в цукровій пудрі.
Для приготування порошку для печива перемішати чайну ложку питної соди, лимонної кислоти й столову ложку пшеничного борошна.
Вершкове масло — 300 г, цукор — 200 г, пшеничне борошно —- 600 г, яйця — 2 шт., поро для печива — 1 шт.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.