ПОЛЕНТА
(Закарпаття)
У підсолену киплячу воду додати вершкове масло і кукурудзяне борошно, добре розмішати і варити 15 хв. Після цього розмішати дерев’яною ложкою, щоб не було грудочок, іще проварити 20 хв.
На стіл поленту подають із натертим сиром.
Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 40С вершкове масло — 50 г, сир — 100 г, сіль — смаком.
Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років
Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...
Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)
Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».