ТОКАН
(Закарпаття)
У підсолену киплячу воду додати кукурудзяне борошно. Варити, помішуючи, 20—25 хв.
Капусту дрібно нашаткувати, посолити і підсмажити з ци¬булею на олії.
Подаючи на стіл, токан перемішують із підсмаженою і пустою та цибулею.
Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 400 г, сіль — за смаком, капуста — 500 г, цибуля — 100 олія — 50 г.
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.
Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами
Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...