КВАСОЛЯ ПО-ЗАКАРПАТСЬКІ
Квасолю замочити на 7 год, відварити у підсоленій воді. Свинину нарізати невеликими шматочками, підсмажити з цибулею, додати томатний соус і з’єднати з вареною квасолею. Залити м’ясним бульйоном і тушкувати до готовності.
Квасоля — 500 г, свинина — 500 г, цибуля — 100 г, жир — 50 г, томатний соус — 100 г, сіль — за смаком.
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.
Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України
Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...