ЛЕЧО
(Закарпаття)
Лечо — поширена на Закарпатті і мало відома в інших областях України страва. Основні її продукти — овочі.
Цибулю нарізати шматочками або кружальцями, брусочками, покласти на сковорідку з киплячим жир засмажити. Додати помідори, нарізані шматочками, і готувати до готовності. Наприкінці додати яйця, залити сметаною і прокип’ятити.
Лечо можна готувати і з ковбасою, але без яєць. Тоді до овочів додати обчищену і нарізану соломкою копчену ковбасу.
Перець — І кг, помідори — 1 кг, цибуля — 5 шт, чорний перець — 3 г, жир — 100 г, яйця 5 шт., сметана — 300 г, ковбаса — 300 г, — за смаком.
Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України
Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...