ЛЕЧО
(Закарпаття)
Лечо — поширена на Закарпатті і мало відома в інших областях України страва. Основні її продукти — овочі.
Цибулю нарізати шматочками або кружальцями, брусочками, покласти на сковорідку з киплячим жир засмажити. Додати помідори, нарізані шматочками, і готувати до готовності. Наприкінці додати яйця, залити сметаною і прокип’ятити.
Лечо можна готувати і з ковбасою, але без яєць. Тоді до овочів додати обчищену і нарізану соломкою копчену ковбасу.
Перець — І кг, помідори — 1 кг, цибуля — 5 шт, чорний перець — 3 г, жир — 100 г, яйця 5 шт., сметана — 300 г, ковбаса — 300 г, — за смаком.
Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України
Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.
Кам'яне село вважають одним з незрозумілих чудес світу
Кам'яне село вважають одним з незрозумілих чудес світу - тільки природа або вищі сили могли створити такий феномен: прямо посеред лісу загубилися...