ПАПРИКАШ З РИБОЮ
(Закарпаття)
Короп розділити на філе, порізати на порційні шматки. Нарізану цибулю підсмажити на олії до золотистого кольору додати помідори, солодкий перець і довести до кипіння.
Покласти короп у підготовлений соус, посолити, заправити перцем і тушкувати до готовності.
Подавати паприкаш із вареною або смаженою картоплею, мамалигою.
Короп — 500 г, цибуля — 100 г, помідори — 50 г, солодкий перець — 50 г, олія — 50 г, сіль, перець — за смаком.
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.
В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс
Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.