КЕКС “ДЕНЬ І НІЧ”
(Закарпаття)
Білки збити в піну, додати жовтки, розтерті з цукром, маргарин, пшеничне борошно, ваніль і замісити тісто, щоб воно було, як густа сметана. Половину суміші вилити у змащену вершковим маслом і посипану сухарями форму, до другої додати порошок какао і добре розмішати. Тісто вилити в ту саму форму, випікати в духовці при невисокій температурі. Готовий кекс охолодити й посипати цукровою пудрою.
Пшеничне борошно — 300 г, яйця — 5 шт., маргарин — 300 г, цукор — 300 г, порошок какао — 25 г, ваніль — 5 г, цукрова пудра — 50 г.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...
Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років
Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...
В Україні знаходиться центр Європи
Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...