Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 23228

Цукор розтерти з жовтками до білого кольору, додати воду й продовжувати розтирати протягом ЗО хв. Білки збити в піну. У тісто додати борошно, порошок для печива, мелені горіхи, ваніль, збиті білки й добре вимішати. Викласти на змащений вершковим маслом лист і випікати у духовці. Охолодити корж і розрізати його на дві частини. Покласти крем і прикрасити шоколадною помадкою. Нарізати невеликими шматочками будь-якої форми.

Для крему молоко закип’ятити, додати пшеничне борошно й довести до кипіння. Охолодити й добре збити з цукровою пудрою та вершковим маслом.

Помадку приготувати так: розтопити вершкове масло, але не доводити до кипіння, додати цукрову пудру й порошок какао.

Цукор — 500 г, жовтки — 6 шт., вода — 200 г, борошно — 300 г, порошок для печива — / шт., горіхи — 200 г, білки — 6 шт., ваніль — за смаком.
Крем: молоко — 200 г, борошно— 50 г, цукрова пудра — 250 г, вершкове масло — 250 г. Помадка: вершкове масло — 150 г, цукрова пудра — 150 г, порошок какао — 50 г.

 


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    лют. 23, 2016

    Озеро Кагул - український вирій

    Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.

    Цікава Україна
    вер. 10, 2016

    Арбузинський каньйон одне з найкрасивіших місць України

    Арбузинський каньйон Арбузинський каньйон – це молодший брат Актовського каньйону. Названий так, бо крізь валуни вперто пробиває собі дорогу річка...

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version