ГОМБОВЦІ
(Закарпаття)
Обчищену картоплю відварити в підсоленій воді, прокрутити через м’ясорубку, додати борошно, яйця, цукор і далі перемішати. Підготовлену масу розкачати шаром вирізати кружальця. На середину кружальця покласти сливове повидло і сформувати кульки. Відварити гомбовці у і киплячій воді.
Готові гомбовці покласти на сковорідку із підсмаженим вершковому маслі сухарями і добре їх обкачати.
Картопля — 1 кг, пшеничне борошно — З яйця — 2 шт., цукор — 30 г, повидло — 2 сухарі — 100 г, вершкове масло — 100 г, сі за смаком.
Цілющі води «Української Швейцарії»
Цілющі води «Української Швейцарії» В мальовничій гірській долині, залитій сонячним промінням, беруть свій початок цілющі джерела Східниці.
В Україні знаходиться центр Європи
Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...
Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами
Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.