Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 

Пригости друга тортом. Сьогодні -Міжнародний день торта

Деталі
Туристичні новини
20 липня 2016
Перегляди: 946

Cьогодні, 20 липня, у світі відзначають Міжнародний день торта.

 

Вперше у міжнародному масштабі свято відзначали 20 липня 2011 року. 

Девіз свята — I CAKE YOU, що в перекладі з англійської — Я дам тобі торт.

Рецепт Сирного торта з фруктами

Ніжний десерт, який можна приготувати як з кремом зі сметаною, так і без нього. Пропонуємо вашій увазі вкрай простий рецепт кулінарного шедевра - з його втіленням в життя впорається навіть починаюча господиня.

Інгредієнти:

Для тіста:

150 грамів борошна

1 чайна ложка розпушувача і гашеного соди

2 яйця

150 грамів цукру

Для сирної начинки:

500 грамів сиру

1 банка згущеного молока

30 грамів желатину

2 білки яєчних

150 грамів цукру

консервовані фрукти

3 апельсина

Спосіб приготування:

Це простий рецепт торта сирного з основою з класичного бісквіта. Для такого тесту цукор потрібно змішати з білками і збити в густу і пишну піну. Жовтки необхідно збити окремо і також додати до цукру. Далі - всипати борошно і чайну ложку розпушувача. Ретельно перемішати. Дно форми для випікання вистелити спеціальним папером, а на неї покласти готове тісто. Рівномірно розподілити, готувати випічку при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Желатин залити невеликою кількістю холодної води на 25-30 хвилин. Згущене молоко змішати з сиром і за допомогою блендера збити в однорідну масу. Цукор збити з білками в густу пишну піну і додати до сиру. Над желатином доведеться ще трохи «поворожити»: потрібно злити з нього воду і на водяній бані довести до кипіння, поки склад не стане однорідним. Остудити, а потім влити в сирну масу, постійно збиваючи блендером або міксером.

Іспекшійся бісквіт просочити фруктовим сиропом. Зверху на нього викласти консервовані фрукти, порізані дольками. Слідом викласти приготовану раніше масу, на неї - порізані часточки апельсинів і вкрити все залишилася масою. Готовий торт з сирною начинкою з фруктами поставити в холодильник на 4 години, а потім за бажанням прикрасити рештою апельсинами та консервацією. І доповнити кремом зі сметани - приготуйте його, взявши рецепт в будь-якому з наведених вище десертів, і збагатите смак страви. Смачного!

 

 


  • Попередня
  • Наступна

    Цікава Україна
    жовт. 27, 2013

    Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України

    Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...

    Цікава Україна
    лист. 10, 2016

    Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру

    Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».

    Цікава Україна
    лют. 23, 2016

    Його називають «Каньйоном Диявола»

    Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version