У селі Четфалва, де живуть переважно угорці, фестиваль голубців придумали два роки тому. Крім дегустацій головної фестивальної страви в програмі уроки чардашу і конкурси голубцевих справ майстрів.
У Закарпатті вважається, що чим голубець менший, тим він смачніший. І якщо дівчина крутить правильні голубці - буде хорошою господинею. Правильні голубці розміром приблизно з мізинець тутешні мешканці начиняють кукурудзяною крупою та грибами. Угорці загортають в листи квашеної капусти копчену свинячу грудинку з паприкою і торгоні - дрібними шматочками тіста. А взагалі в якості покривного листа використовують все, що росте під рукою: листя кольрабі, хрону і дикого винограду.
Головна визначна пам'ятка села на березі Тиси - готична церква з дерев'яною дзвіницею XIV-XVII століть.
Шолоховський водоспад виник ще у мезозойську еру
Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння».
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...