ПЕЧИВО “ВЕДМЕЖІ ЛАПКИ”
(Закарпаття)
Вершкове масло добре розтерти з цукром, додати мелені горіхи, пшеничне борошно, ваніль і замісити тісто. Потім і ласти його у спеціально підготовлені формочки, змащені вершковим маслом, і запекти в духовці.
Готове печиво вийняти з формочок, охолодити й притрусити цукровою пудрою.
Пшеничне борошно — 350 г, горіхи — 25 цукор — 200 г, вершкове масло — 250 г, цукрова пудра — 100 г, ваніль — за смаком.
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...
Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України
Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...
Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України
Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.