ЗАКАРПАТСЬКИЙ МЕДІВНИК
Цукор, яйця, мед, сметану розтерти до утворення г додати маргарин, вершкове масло, порошок для печива раз добре збити, поступово всипаючи борошно. Тісто вили змащену вершковим маслом форму і спекти на невеликому вогні до рум’яного кольору. Виймати медівник, коли охолоне Корж розрізати на 3 частини, кожну змазати кремом і посипати меленими горіхами.
Для крему вершкове масло збити з цукровою пудрою дати коньяк, ваніль і лимонну кислоту.
Пшеничне борошно — 600 г, мед — 200 г, цукор — 200 г, маргарин — 100 г, вершкове масло — 25 г, яйця — 3 шт., порошок для печива — 1 шт.
Крем: вершкове масло — 200 г, цукрова пудра — 200 г, коньяк — 20 г, лимонна кислота — 2 г, ваніль — 5 г.
В Україні знаходиться центр Європи
Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...
Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.
Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.