Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 4410

КМИНКОВА ПОЛИВКА

(Закарпаття)

Яловичину промити, залити холодною водою і відварити. Цибулю дрібно нарізати, підсмажити на вершковому маслі, додавши борошно. Кмин розтерти у ступці.

У м’ясну поливку додати цибулю, розтертий кмин, добре прокип’ятити.

Подавати кминкову поливку з грінками, підсмаженими у духовці.

Яловичина — 250 г, цибуля — 50 г, вершкове масло — 100 г, борошно — 50 г, кмин — 20 г, сіль — за смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    серп. 7, 2013

    Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України

    Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...

    Цікава Україна
    бер. 19, 2016

    Букові праліси Карпат - перлина світового значення (фото)

    Букові праліси Карпат — це транснаціональний серійний природний об'єкт, що складається з десяти окремих масивів, які розташовані вздовж осі...

    Цікава Україна
    жовт. 27, 2013

    Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України

    Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version