Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 2688

ПЕРКЕЛЬТ

(Закарпаття)

 

Рибу обчистити, обробити, відокремити м’якуш від кістки і порізати на невеликі шматочки.

Цибулю дрібно покришити і спасерувати на олії. До, шматки риби, свіжі помідори, солодкий перець, рибний бульон, посолити, поперчити й тушкувати до готовності.

Риба — 1 кг, цибуля — 300 г, олія — Н помідори — 300 г, солодкий перець — ЗІ рибний бульйон — 300 г, сіль, перець - смаком.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    черв. 17, 2013

    Відкриваємо Україну. Печера Кришталева - одна з найбільших печер України

    Кришталева печера (Кривченська) - карстова печера в гіпсах. Знаходиться в селі Кривчому (Тернопільська область). Одна з найбільших печер в Україні.

    Цікава Україна
    лист. 2, 2013

    В Україні знаходиться центр Європи

    Хочете побувати у центрі Європи? Тоді Вам обов’язково слід відвідати Закарпаття. Адже у центрі Європи знаходиться географічний центр Європи. Точне...

    Цікава Україна
    жовт. 27, 2013

    Фортеця Меджибіж одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України

    Меджибізький замок – легендарне давньоруське укріплення, що успішно протистояло татарським навалам. Місто розкинулося на високому лівому березі...

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version