МАЧАНКА
(Закарпаття)
Сир протерти крізь сито, додати м’яке вершкове масло дрібно покришену цибулю, перець, сіль, кмин і добре перемішати.
Сир — 500 г, вершкове масло — 150 г, цибу: 100 г, кмин — 10 г, сіль, перець — за смак
Озеро Кагул - український вирій
Кагул – це українське озеро, яким неможливо намилуватися.
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...
Його називають «Каньйоном Диявола»
Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон...