Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 2044

ПЕЧИВО “КАЧИНІ ВІЧКА”

(Закарпаття)

 

Вершкове масло розтерти з цукром до білого кольору, дати пшеничне борошно, порошок для печива, яйця і заміс тісто. Тісто поставити на холод на 1—2 години розкачати вирізати формою коржики і випікати в духовці при сере/ температурі.

Холодні коржики склеїти попарно сливовим або абрикосовим повидлом і обкачати в цукровій пудрі.

Для приготування порошку для печива перемішати чайну ложку питної соди, лимонної кислоти й столову ложку пшеничного борошна.

Вершкове масло — 300 г, цукор — 200 г, пшеничне борошно —- 600 г, яйця — 2 шт., поро для печива — 1 шт.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    лист. 2, 2013

    Найстаріший з діючих мостів України було збудовано ще в ХІІІ ст.

    Найдавніший міст України знаходиться у м. Феодосії. Його збудували генуезці ще в ХІІІ ст. Міст функціонує ще й сьогодні. Його довжина становить 10 м.

    Цікава Україна
    лист. 8, 2013

    Найвисокогірніша будівля України, в якій жили й працювали люди

    На карпатській горі Піп Іван в Івано-Франківській області досі збереглися руїни старої астрономічної і метеорологічної обсерваторії під назвою...

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version