КМИНКОВА ПОЛИВКА
(Закарпаття)
Яловичину промити, залити холодною водою і відварити. Цибулю дрібно нарізати, підсмажити на вершковому маслі, додавши борошно. Кмин розтерти у ступці.
У м’ясну поливку додати цибулю, розтертий кмин, добре прокип’ятити.
Подавати кминкову поливку з грінками, підсмаженими у духовці.
Яловичина — 250 г, цибуля — 50 г, вершкове масло — 100 г, борошно — 50 г, кмин — 20 г, сіль — за смаком.
Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України
Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.
Замок «Паланок» - це одна з рідкісних українських пам'яток, які мають настільки багату історію (фотозвіт)
Надзвичайний історичний пам'ятник ХІV-ХVII століття, знаменитий своєю архітектурою - замок «Паланок» так оригінально названий через споруджені...
В Україні знаходиться найбільший у світі штучний ліс
Штучний ліс було висаджено на Херсонщині аби зупинити пустелю Олешківські піски (до слова теж найбільшу Європі)