У Львові знову запрацює Велика давильня винограду
«Давимо виноград ногами, адже це ідеальний прес, який дозволяє видавити колір зі шкірки винограду, не розчавлюючи кісточки, що дають вину мутності та гіркоти. Саме завдяки такій давній традиції наше фестивальне вино стає чистим, натуральним і майже магічним, і машина ніколи не зможе повторити це», - зазначив директор Свята Сиру і Вина Андрій Сидор.
Таким чином, на минулорічному Святі Сиру і Вина було започатковано нову історію виноробства у Львові. Насолодитись фестивальним вином урожаю 2012 року можна буде вже цих вихідних. Організаторам вдалось виготовити 1000 пляшок фестивального вина!
Також цього дня на гостей Свята чекають музичні виступи, фестивальне караоке, презентація колекції одягу та аксесуарів з винних корків (до речі, проводиться вперше в Україні!), кінопоказ до келиху вина та різноманітні майстер-класи гончарства, миловаріння, декорування та інші.
Дізнавайтесь більше про заходи на Святі Сиру і Вина із програми (http://www.cheeseandwine.lviv.ua/uk/programm/).
Нагадаємо, Свято Сиру і Вина триватиме до 20 жовтня.
Організатор: компанія «Дік-Арт».
Сайт Свята: www.cheeseandwine.lviv.ua.
Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами
Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.
У Чорному морі є свій "Бермудський трикутник"
У Чорному морі, біля берегів України є свій Бермудський трикутник. Де так само з незрозумілих причин гинуть кораблі та зникають літаки. Вчені...
Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість
Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...