Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 

Львівських представників ресторанного світу та індустрії гостинності запрошують на RestoCamp Odessa 2013

Деталі
Туристичні новини
04 червня 2013
Перегляди: 3904

Львівських представників ресторанного світу та індустрії гостинності запрошують на RestoCamp Odessa 2013

25-27 червня відома своїми гастрономічними традиціями і південною гостинністю Одеса стане центром всього  ресторанно-гастрономічного життя України і Росії. Саме тут, на базі готелю-садиби «Одеський дворик», відбудеться найочікуваніша подія ресторанного світу та індустрії гостинності цього літа - RestoCamp Odessa 2013.

В рамках заходу пройдуть:

- триденний тренувально-освітній проект як для майбутніх, так і для тих, що вже  успішно розвивають свою справу рестораторів, топ-менеджерів і керуючих ресторанним бізнесом;

- три незабутньо яскравих дні концентрації ресторанного досвіду і знань, легендарні ресторатори-практики в якості менторів, нові "досліди", цікаві знайомства, море позитивної енергії та фану;

- особлива можливість отримати унікальні практичні навички і дізнатися про найгарячіші ресторанно-гастрономічні тренди в форматі живого спілкування 2.0.

Також у рамках кемпу учасники прослухають доповіді відомих рестораторів і під їх чуйним керівництвом будуть розробляти концепції успішного ресторану від "А до Я".

Ініціатори, ідейні натхненники й організатори RESTO CAMP - Ігор Сухомлин, відомий український ресторатор і Аврора Огородник, гастрономічний ентузіаст, ресторатор і гастро-консультант, як завжди, приготують сюрпризи для учасників і приймуть найактивнішу участь в програмі кемпу.

В якості менторів RestoCamp Odessa 2013 виступлять такі знакові фігури Індустрії Гостинності Росіі і України, як:

- Савелій Лібкін - ресторатор, співвласник ресторанної компанії "РЕСТА", творець концептуальних ресторанів "Дача", "Стейкхаус. М'ясо і вино", “Тавернетта” , кафе" Компот " і  Людина невгамовної енергії і творчої харизми;

- Клара Булгакова - засновниця і співвласниця ресторану "Кларабара" та кафе "Олів'є" на Французкому бульварі в Одесі,  і гастрономічного кафе "ARBEQUINA" в Києві;

- Павло Швець - власник UPPA-winery, Севастопіль;  Член Асоціації Незалежних Винарів Криму; голова та сомельє виноторгової компанії "BIO-WINE", Москва; ресторатор, сомельє "Salon De Gusto", Москва;

- Алекс Гісак - засновник і власник першого московського паназіатського фастфуду нової хвилі "Воккер", Москва;

- Ніна Литвинова - бізнес-тренер і консультант, 2008 - 2011 - керуючий холдингу FoodService Capital, разом з командою запустила і збудувала більше 8 успішно діючих бізнесів; 2003-2011 - топ-менеджер ресторанної компанії АРПИКОМ (бренди "Гудман", "Філімонова і Янкель "," Колбасофф", Мамина Паста"), 2008-2010 - член Ради Директорів ТОВ "Єдина Мережа Харчування", більше 17 років в області управління людськими ресурсами; з 2011 - керуючий партнер яхтової компанії БОРТ № 1;

- Олександр Затуринській - входить до п'ятірки рестораторів, які визначають вигляд наймодніших закладів Москви; до числа його досягнень входять як дебют з Mon Cafe, так і премія "Лавровий лист" у ресторанів Cipollino і White Rabbit;

- Дмитро Литвиненко - засновник, власник та керуючий культового ресторану "MamaCasalla" і багато інших.

Але, як відомо, задоволення - відчуття і поняття комплексне. І відвідування ресторану, відповідно, теж. Одних, навіть найсмачніших страв і кращих напоїв сьогодні вже недостатньо. А тому велика увага при розробці концепцій ресторанів приділятиметься архітектурному рішенню і плануванню, предметного декору та дизайну. З цими завданнями учасникам кемпу допоможуть впоратися провідні українські архітектори та дизайнери.

Окрім командної роботи і виступів зоряних спікерів у програмі RestoCamp Odessa 2013 знайомство з культовими одеськими ресторанами та їх гостинними власникам, запаморочливий bar fly, кавові і винні дегустації, нові знайомства, приємні сюрпризи і несподівані відкриття.

Більш детальна інформація про захід та умови реєстрації на RestoPraktiki Kiev 2013 за посиланнями: http://restopraktiki.com; https://www.facebook.com/restopractices.

А також за консультацією та з питань реєстрації звертайтесь: +38 063 183 25 70; +7 968 586 1817.


  • Попередня
  • Наступна

    Цікава Україна
    лют. 25, 2016

    Українське лікувальне озеро Кунігунда ніколи не замерзає і дозволяє відчути невагомість

    Озеро Кунігунда - це соляне озеро, концентрація солі в якому досягає 146-150 %, а вода в цих місцях має підвищену концентрацією брому. Кунігунда...

    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Цікава Україна
    жовт. 6, 2013

    Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України

    Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version