Львівських представників ресторанного світу та індустрії гостинності запрошують на RestoCamp Odessa 2013

25-27 червня відома своїми гастрономічними традиціями і південною гостинністю Одеса стане центром всього  ресторанно-гастрономічного життя України і Росії. Саме тут, на базі готелю-садиби «Одеський дворик», відбудеться найочікуваніша подія ресторанного світу та індустрії гостинності цього літа - RestoCamp Odessa 2013.

В рамках заходу пройдуть:

- триденний тренувально-освітній проект як для майбутніх, так і для тих, що вже  успішно розвивають свою справу рестораторів, топ-менеджерів і керуючих ресторанним бізнесом;

- три незабутньо яскравих дні концентрації ресторанного досвіду і знань, легендарні ресторатори-практики в якості менторів, нові "досліди", цікаві знайомства, море позитивної енергії та фану;

- особлива можливість отримати унікальні практичні навички і дізнатися про найгарячіші ресторанно-гастрономічні тренди в форматі живого спілкування 2.0.

Також у рамках кемпу учасники прослухають доповіді відомих рестораторів і під їх чуйним керівництвом будуть розробляти концепції успішного ресторану від "А до Я".

Ініціатори, ідейні натхненники й організатори RESTO CAMP - Ігор Сухомлин, відомий український ресторатор і Аврора Огородник, гастрономічний ентузіаст, ресторатор і гастро-консультант, як завжди, приготують сюрпризи для учасників і приймуть найактивнішу участь в програмі кемпу.

В якості менторів RestoCamp Odessa 2013 виступлять такі знакові фігури Індустрії Гостинності Росіі і України, як:

- Савелій Лібкін - ресторатор, співвласник ресторанної компанії "РЕСТА", творець концептуальних ресторанів "Дача", "Стейкхаус. М'ясо і вино", “Тавернетта” , кафе" Компот " і  Людина невгамовної енергії і творчої харизми;

- Клара Булгакова - засновниця і співвласниця ресторану "Кларабара" та кафе "Олів'є" на Французкому бульварі в Одесі,  і гастрономічного кафе "ARBEQUINA" в Києві;

- Павло Швець - власник UPPA-winery, Севастопіль;  Член Асоціації Незалежних Винарів Криму; голова та сомельє виноторгової компанії "BIO-WINE", Москва; ресторатор, сомельє "Salon De Gusto", Москва;

- Алекс Гісак - засновник і власник першого московського паназіатського фастфуду нової хвилі "Воккер", Москва;

- Ніна Литвинова - бізнес-тренер і консультант, 2008 - 2011 - керуючий холдингу FoodService Capital, разом з командою запустила і збудувала більше 8 успішно діючих бізнесів; 2003-2011 - топ-менеджер ресторанної компанії АРПИКОМ (бренди "Гудман", "Філімонова і Янкель "," Колбасофф", Мамина Паста"), 2008-2010 - член Ради Директорів ТОВ "Єдина Мережа Харчування", більше 17 років в області управління людськими ресурсами; з 2011 - керуючий партнер яхтової компанії БОРТ № 1;

- Олександр Затуринській - входить до п'ятірки рестораторів, які визначають вигляд наймодніших закладів Москви; до числа його досягнень входять як дебют з Mon Cafe, так і премія "Лавровий лист" у ресторанів Cipollino і White Rabbit;

- Дмитро Литвиненко - засновник, власник та керуючий культового ресторану "MamaCasalla" і багато інших.

Але, як відомо, задоволення - відчуття і поняття комплексне. І відвідування ресторану, відповідно, теж. Одних, навіть найсмачніших страв і кращих напоїв сьогодні вже недостатньо. А тому велика увага при розробці концепцій ресторанів приділятиметься архітектурному рішенню і плануванню, предметного декору та дизайну. З цими завданнями учасникам кемпу допоможуть впоратися провідні українські архітектори та дизайнери.

Окрім командної роботи і виступів зоряних спікерів у програмі RestoCamp Odessa 2013 знайомство з культовими одеськими ресторанами та їх гостинними власникам, запаморочливий bar fly, кавові і винні дегустації, нові знайомства, приємні сюрпризи і несподівані відкриття.

Більш детальна інформація про захід та умови реєстрації на RestoPraktiki Kiev 2013 за посиланнями: http://restopraktiki.com; https://www.facebook.com/restopractices.

А також за консультацією та з питань реєстрації звертайтесь: +38 063 183 25 70; +7 968 586 1817.


    фейсбук