ТОКАН
(Закарпаття)
У підсолену киплячу воду додати кукурудзяне борошно. Варити, помішуючи, 20—25 хв.
Капусту дрібно нашаткувати, посолити і підсмажити з ци¬булею на олії.
Подаючи на стіл, токан перемішують із підсмаженою і пустою та цибулею.
Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 400 г, сіль — за смаком, капуста — 500 г, цибуля — 100 олія — 50 г.
Українське біле озеро називають озером молодості
Біле озеро Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою.
Озеро Світязь - найбільше і найглибше озеро природного походження в Україні
Розташований Світязь неподалеку смт Шацьк, центру відновленого в 1993 році району.
Найстарішому човну, що було знайдено на дні Чорного моря - 2400 років
Підводний світ Чорного моря зберігає безліч таємниць та цікавинок. Одна із них - човен, що затонув 2400 років тому. Відкриття свідчить про те, що в...