Україна туристична

Main Menu

  • НОВИНИ
  • День міста
  • Україна в цифрах
  • Цікава Україна
  • Топ-10
  • СТАТТІ
  • Додаткове меню
  • ФЕСТИВАЛІ
 
Деталі
ЗАКАРПАТТЯ
21 березня 2013
Перегляди: 1962

ТОКАН

(Закарпаття)

 

У підсолену киплячу воду додати кукурудзяне борошно. Варити, помішуючи, 20—25 хв.

Капусту дрібно нашаткувати, посолити і підсмажити з ци¬булею на олії.

Подаючи на стіл, токан перемішують із підсмаженою і пустою та цибулею.

Кукурудзяне борошно — 200 г, вода — 400 г, сіль —  за смаком, капуста — 500 г, цибуля — 100 олія — 50 г.


  • Попередня
  • Наступна
    Цікава Україна
    лют. 24, 2016

    Затоплена церква у Ржищеві - оповита легендами

    Складно повірити, але колись на тому самому місці, де нині розлилося водосховище, розташовувалося мальовниче українське село Гусинці.

    Цікава Україна
    серп. 7, 2013

    Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України

    Бакота – один з найбільш недооцінених туристичних об’єктів України. Попри те, що вона входить до більшості туристичних рейтингів України, про неї...

    Цікава Україна
    жовт. 6, 2013

    Червоногородський водоспад найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної України

    Червоногородський 16-метровий водоспад має чотири каскади. Це найпотужніший та найбільший водоспад рівнинної території України.

    Copyright ©2025 Україна туристична


    main version