У романтичному Кам’янці відкрито романтичний тур

Виснажливий трудовий тиждень добігає кінця, на календарі наступає омріяна п’ятниця. Віддайтеся відновленню життєвої рівноваги і присвятіть час своїй другій половинці. Не експериментуйте, а просто здійсніть незабутню мандрівку, де будете лише ви і вона.

У дубовім гаї на узбережжі Дністра розкинувся казкової краси туристичний комплекс «Услад». Цієї осені для вас унікальна пропозиція для закоханих пар з 50% знижкою на проживання з п’ятниці на суботу. На вас чекає комфортний номер у будиночку зі зрубу, а затишна атмосфера лише підсилить чуттєву складову вашого відпочинку. Окремою сторінкою вашої «love story» на «Усладі» стане романтична вечеря із вишуканих страв при свічках під келих вина у ресторані «Казан». Тут також для вас сюрприз – 30% знижка.

Запам’ятається і вечірня прогулянка скульптурним парком туристичного комплексу. У дереві та камені знайшли своє відображення прадавні традиції наших предків. Ви отримаєте естетичне задоволення від мистецької складової та ландшафтного дизайну, який гармонійно доповнює унікальний Дністровський каньйон.

Адреса: uslad.com.ua

 


    фейсбук