Якщо у вас мало місця для розваг, найкращі 43-дюймові телевізори ідеально підходять для забезпечення багатьох функцій, які ви знайдете у великих телевізорах, але з меншим розміром, який ідеально підходить для квартир і спалень.

Смарт-телевізор 4K будь-якої марки є вимогою сучасності. Він має підключення до Інтернету, голосові команди та зручне програмне забезпечення. Крім того, смарт-телевізори підтримують низку додатків і параметрів потокового передавання, які покращують візуальні розваги. Швидша частота оновлення дозволяє грати та підключатися до інших інтелектуальних програм, а також дозволяє передавати мультимедійні дані, а також підключатися до цифрових домашніх концентраторів.

Нам також подобаються смарт тв 43 дюйма телевізори, оскільки вони є одними з найкращих бюджетних телевізорів. Вони пропонують відмінне співвідношення ціни та якості, і їх часто можна знайти за ціною менше 10 000 грн.

Головні недоліки 43-дюймового телевізора

Окрім меншого розміру, ще одним недоліком 43-дюймового телевізора є те, що вони зазвичай не мають останніх додаткових функцій для покращення зображення, таких як локальне затемнення повного масиву, 120 Гц і розширені ігрові функції . У результаті якість зображення навіть на найкращих 43-дюймових телевізорах не така висока, як на  найкращих 55-дюймових моделях  (і  48-дюймових , завдяки технології OLED TV).

Які бувають типи 4K Smart TV?

Смарт-телевізори 4K відрізняються кількома функціями. До них належать тип екрана та частота оновлення. Кожен тип підходить для конкретних потреб.

LED LCD 4K Smart TV

Світлодіодний РК-телевізор використовує світлодіодні лампи для освітлення тонкого РК-екрану. Повноматричні світлодіодні телевізори мають сітку світлодіодів на задній частині екрана. Ці діоди горять і тьмяніють за потреби. Більшість із цих телевізорів підтримують активне затемнення, яке може освітлювати певні частини екрана, одночасно зменшуючи інші, створюючи чудово контрастне зображення. Світлодіодні РК-телевізори 4K Smart TV забезпечують хороший контраст зображення та насиченість кольорів. Вони доступніші за OLED-телевізори.

CL 43" Class 4K UHD LED Roku Smart TV

OLED-телевізори дорогі, але ціна супроводжується незаперечною якістю зображення. Ці телевізори мають кілька зон освітлення, що складаються з органічних світлодіодів. OLED-діоди контролюються на рівні пікселів і здатні досягати високих рівнів контрастності. Якість зображення зберігається навіть при погляді на екран під кутом. Якість 4K чудово працює з OLED Smart TV.

60 Гц Частота оновлення

60 кадрів в секунду — це стандартна частота оновлення більшості смарт-телевізорів. Цієї швидкості достатньо для перегляду швидких дій, а також для плавного ігрового процесу. Він підходить для домашнього використання, відеоігор або телевізорів, які використовуються в розважальних кімнатах.

120 Гц Частота оновлення

Частота оновлення 120 Гц забезпечує ще більш плавний потік зображень. Він підходить для перегляду вмісту з високою частотою кадрів в секунду, який інакше виглядав би розмитим за частоти оновлення 60 Гц. Телевізори 120 Гц використовуються професійними відеомонтажерами, геймерами та режисерами.


    фейсбук