Сьогодні виїзд за кордон для багатьох українців став простішим, а для інших практично неможливим. Однак, якщо в Європу виїзд є порівняно  простим, адже у нас з ним встановлений безвізовий режим, виїзд до Сполучених Штатів Америки потребує візи.

Для отримання візи, чи то робочої, чи туристичної потрібно оформляти документи і чекати на рішення. Однак варто пам’ятати, що не кожен може отримати візу до США.

Проте сьогодні є можливість отримати туристичну візу до США тривалістю в 10 років повідомляє https://www.hotvisa.com.ua/country/united-kingdom. А це означає, що отримавши візу ви можете вільно вїжджати на територію США упродовж 10 років.

Що дає туристична віза США:

  • багаторазовий в’їзд до США
  • відвідування концертів, перфомансів, спортивних подій, фестивалів та інших масових заходів.
  • подорожі: Disney World, Times Square, Гранд Каньйон та багато інших місць про які всі мріють

Як отримати туристичну візу США

Взагалі є два способи як це зробити: можна подати документи самостійно, а можна звернутися до фахової організації, яка цим займається. Загальна статистика свідчить, що 52% тих, хто подав документи самостійно отримують відмову, тоді як ті, хто звертається до спеціалізованих організацій – отримують позитивні відповіді. Однак відмова при першому чи другому варіанті не є проблемою, адже можна подавати ще і ще.

Звичайно, якщо ви отримали відмову при самостійній подачі, то краще звернутися до фахівців, які підкажуть, де було зроблено помилки і як підвищити свої шанси. Зазвичай серйозні компанії беруться за клієнтів, що вже мали не одну і не дві відмови. При правильному підході візу отримати можуть ті, кому вона була попередньо анульована.

Чому люди отримують відмову в отриманні візи

Загалом причин відмови може бути дуже багато, але найпоширеніші виникають через неправильні поради чи намагання видати свою фінансову ситуацію краще, ніж вона є.

Ось кілька найпоширеніших помилок, яких допускаються українці від компанії hotvisa:

Користуються загальними і застарілими порадами із інтернету

Вказують такі причини, як: запрошення від родичів/друзів або круїз. Раніше так видавали візи і це могло спрацювати, але зараз важливий індивідуальний підхід і ваша унікальна стратегія.

Транслюють офіцеру фінанси на банківському рахунку

І мають надію довести платоспроможність, але у посольстві важливо показати не тільки наявну суму, а й джерело та стабільність надходження коштів.

Незрозумілі джерела надходжень

Показують надходження грошових коштів на особисті рахунки з незрозумілих джерел, що викликає підозру у візового офіцера про вашу платоспроможність.

 


    фейсбук