Найбільший і найвідоміший нудиський пляж України (і на території колишнього СРСР). Його довжина перевищує триста метрів. На самому пляжі чиста і прозора вода, а дно покрите галькою.

Звичайний і нудиський пляжі відділені одним маленьким струмочком. А тому, в розпал курортного сезону ці пляжі зливаються в один загальний пляж. Деякі відпочиваючі можуть місяцями не виходити з цього пляжу, адже тут дозволено встановлювати намети

На березі цього пляжу загоряють і звичайні люди. Відпочиваючі, які проходять через цей берег, спокійно можуть споглядати нудистів. Парадокс цього пляжу полягає ще й в тому, що повз нього проходить дорога, якою щодня курсують до моря діти з таборів літнього відпочинку.

Як і на більшості нудиських пляжів – переважна більшість відвідувачів це чоловіки, які гуртуються навколо оголених дівчат, яких, втім, теж тут доволі багато.

Публіка на нудиському березі спокійна і доброзичлива. Однак, якщо будете надто пильно розглядати оголені тіла, вам обов'язково покажуть свою реакцію.

Ще однією характеристикою цього пляжу є те, що серед туристів прийнято фотографувати оголених купальників. Тож підставляючи своє тіло сонячному промінню ви ризикуєте прославитися на більш широкі простори.

Море в цьому місці особливо чисте і глибоке, вода прозора - зручне місце для любителів підводного плавання. Берег складається з великої гальки. Купаються в морі одиниці, решта підставляють своє тіло променям сонця.

Праворуч на горизонті до самого неба, природний заповідник Карадаг.

 


    фейсбук