Пляж «Любимівка» розташований в однойменному селищі, на Північному боці Севастополя.

Відкрите море, неповторне пісочне узбережжя. Віддаленість від великих міст.

Якщо Ви хочете дістатися до Любимівки з південного боку Севастополя, то для цього вам доведеться подолати чималий шлях. Хоча виходячи з практики, це рідко зупиняє шанувальників гарної природи і чистої морської води. Отже, доїжджаємо до центру міста, виходимо на площі Нахімова. Там від Графської пристані кожні 20 хвилин відходять катери на Північний бік. На Північному боці, ще частіше ніж катери від Графської, від площі Захарова відходить автобус № 52. Саме він відвезе вас до Любимівки. Для власників авто біля пляжу обладнані чудові під'їзди і автостоянки.

Безпосередньо в Любимівці функціонують безліч магазинів, барів, кафе. Є тут і де оселитися.

Цей дикий пляж заслужено вважається одним з кращих в місті. Відкрите море, чиста вода, неповторна природа ... Протяжність берегової лінії близько 5 км. Тут вистачить місця всім стражденним. З чисто водних розваг є банан і аквабайк (це не рахуючи кафе, дискобарів та караоке). Багато хто із задоволенням залишаються в Любимівці з ночівлею.

Неабияка віддаленість пляжу від міської межі залишається, одним з головних його плюсів, які зможе оцінити будь-хто, хто любить по засмагати голяка без сторонніх очей.


    фейсбук