В 100 км від Хмельницького знаходиться старовинне місто - Кам'янець-Подільський. Місто з світовою славою, яке називають перлиною Поділля, відоме як місто-фортеця, історичний музей просто неба, культурно-туристичний центр Поділля. Воно є одним з «7 чудес України», а найголовніша його пам'ятка - стара фортеця - яка примушує проникати духом середньовічної романтики лицарських часів.

Це найвеличніший і найзнаменитіший замок України, в стінах якого розгоралися пристрасті впродовж декількох сторіч. Місто і фортеця знаходяться на унікальному місці - на кам'яному острові, облямованим каньйоном річки Смотрич. Сама природа зробила його неприступним і одночасно надзвичайно красивим. Місто, яке знаходилося між античним і слов'янським світом, між Заходом і Сходом, між християнством і ісламом, органічно поєднало різні світогляди, культури, багатонаціональний устрій.

В Кам’янці можна весело провести час на численних заходах  і святах, які проходять в місті практично цілий рік. Особливий інтерес представляє фестиваль повітряних куль в травні. При бажанні, можна стати не тільки його спостерігачем, але й учасником... Закохані мають можливість спуститися в одну з найкрасивіших гіпсових печер України «Атлантиду».

Відвідайте Кам'янець-Подільський, пройдіться його вузькими стародавніми вулицями, помилуйтеся архітектурою, відчуйте велич міста...


    фейсбук