9-10 грудня «Парк Київська Русь» запрошує усіх гостей повернутись у славетні часи та стати свідком відтворення величної епохи – держави Київська Русь. Перенесіться у світ правління великих князів та княгинь та відчуйте неймовірну святкову атмосферу одного із найулюбленіших святкувань молоді Київської Русі – Андріївські вечорниці. 

Будь-яка погода не зможе завадити гостям Древнього Києва у Князівстві «Київська Русь» поринути у Середньовіччя, стати учасником старослов’янських обрядів та отримати незабутні враження, які можливі тільки у «Парку Київська Русь»!

Ще здавна святкування на Андрія були улюбленою розвагою молоді. Тому, наслідуючи давні традиції, жителі Древнього Києва підготували для гостей калейдоскоп різноманітних розваг.

Головним з них будуть, як і належало в старовину, різні ворожіння. Дівчата зможуть дізнатися ім'я свого судженого, а також з якого боку його чекати. Юнаки теж не залишаться осторонь і зможуть за допомогою древніх ворожінь дізнатися, чи чекає їх весілля в наступному році. Отож, кожен відвідувач Древнього Києва саме у ці дні зможе дізнатись свою долю, а можливо знайти її саме у «Парку Київська Русь»! 

Історія тисячолітньої давнини оживе прямо на ваших очах. Ви побачите унікальний комплекс, що не має аналогів у всьому світі – справжнє середньовічне місто Київ у реальних масштабах. Жителі Древнього Києва запросять гостей Князівства «Київська Русь» пройтися вуличками середньовічного міста, оглянути шедеври архітектури Х-XIII століть. Це й оборонні укріплення, дерев'яну фортечну стіну - заборолу, Михайлівські ворота Київського Дитинця, Василівську церкву, сторожові вежі, садиби городян і князівські палати.

Враження від архітектури доповнять унікальні історичні породи коней, зібраних з усього світу Великим Князем Володимиром. Деякі з них Ви побачите лише у «Парку Київська Русь». Здійсніть свою мрію та покайтесь верхи на конях, погладьте їх, пригостіть та зробіть яскраві фотографії на пам'ять.  

Похмура погода ніколи не зіпсує настрій, якщо не залишатись вдома, а вирушити до Древнього Києва у «Парку Київська Русь» – це набагато краще, ніж телевізор! Тут все по-справжньому і кожен може хоча б на один день стати частиною величної епохи. Кожен гість і сам зможе перевтілитися в жителя Древнього Києва, вдягнувши обладунки витязя або княжий наряд, випробувавши свою влучність у середньовічному тирі та відкарбувавши старокиївську монету.

На Великому ристалищі відвідувачів Князівства «Київська Русь» розважатимуть театралізованими виставами, приголомшливими трюками на конях та запальними флеш-мобами з гостями, розіграшем подарунків та танцями. Кінні лучники із княжої дружини влаштують захоплюючий турнір з верхової стрільби з лука.

Гості зможуть дізнатися багато цікавих фактів про коней історичних порід, зібраних у Княжій конюшні Древнього Києва, сфотографуватися з цими граціозними і красивими тваринами.

Важкий робочий тиждень вмить забудеться і після відвідування незабутнього свята у «Парку Київська Русь» кожен гість здобуде наснагу для нових звершень. Почуття адреналіну дітям і дорослим забезпечить захоплюючий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером.

Приємним сюрпризом для гостей стане безпрограшна лотерея подарункових сертифікатів на різноманітні та корисні послуги: квитки на шоу, відвідування ресторанів, абонементи на заняття спортом, спа-процедури та багато іншого. Приїжджайте до «Парку Київська Русь» та залишайтесь завжди «в плюсі».

І звичайно, ви зможете скуштувати смачних страв від княжих кухарів в корчмі «Веселий варяг» і в точках харчування під відкритим небом. Ви навіть можете залишитися на ночівлю в будинку готельного типу «4 кімнати», який знаходиться в 5 хвилинах від Дитинця Києва.

Початок програми о 13:00. Ціна квитка на фестиваль «Зима постукала у ворота» – 150 грн., для пенсіонерів та студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., дошкільнята – безкоштовно.

Древній Київ у Князівстві «Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі згідно розкладу на сайті.

Деталі на сайті: parkkyivrus.com


    фейсбук