5+ переваг оренди автомобіля в Києві

Біля 70% людей, які орендують транспортний засіб у Києві, – це туристи та ті, хто використовує його переважно для поїздок за місто, а також за необхідності швидко добратися в аеропорт чи на вокзал. При цьому машину можна залишити на стоянці, що дуже зручно. Ще частина автомобілістів використовує орендований транспортний засіб, коли власне авто знаходиться на СТО. Тому й не дивно, що оренда машини в Києві – послуга, популярність якої росте з кожним роком, хоча за кордоном це вже давно звична практика. Взяти автомобіль напрокат можна на будь-який термін – від однієї доби й більше. Як розраховується вартість прокату машини? У чому переваги цієї послуги? Давайте розбиратися.

Переваги оренди автомобіля в Києві

Комфортні переїзди – одна із запорук вдалої мандрівки, тому питання обрання транспортного засобу й оптимального маршруту завжди є ключовим при збиранні в дорогу. Якщо на руках є права категорії «В» і стаж управління машиною мінімум 2 роки, то можна оформити оренду авто – NarsCars видає напрокат кросовери, мінівени, смарти, а також універсали, хетчбеки, седани середнього, бізнес- і преміум-класу. Послуга доступна водіям віком від 23 років.

Переваги оренди автомобіля в Києві:

  1. Комфорт. Взявши на прокат автомобіль, орендатор має можливість швидко добратися в аеропорт, на вокзал чи до будь-якого іншого району столиці, протестувати модель транспортного засобу, яку в майбутньому планує купити, організувати трансфер для партнерів по бізнесу, транспортувати грузи невеликих габаритів, влаштувати екскурсію гостям чи сімейну поїздку на пікнік. І головне – тільки він керує машиною, музикою та кліматом у салоні.
  2. Відсутність клопотів із документами, технічним оглядом авто. Орендатор насолоджується поїздкою. Технічний стан машини, страховка – це не його проблеми, про все подбає команда NarsCars.
  3. Доступна вартість поїздки. Орендований автомобіль – це як приватне таксі. Тільки поїздка виходить дешевше на 20–30%, також не треба чекати подачі машини.
  4. Стиль. Невисока вартість оренди автомобіля в Києві дає можливість взяти напрокат машину преміум-класу, наприклад, кабріолет, і відчути велике задоволення від комфортної їзди. В автопарку NarsCars – моделі з різним типом кузова, з механічною й автоматичною трансмісією. Взяти в оренду можна машину з бензиновим чи дизельним мотором, навіть електрокар.
  5. Великий вибір марок. В автопарку NarsCars – машини Skoda, Chevrolet, Renault, Hyundai, Volkswagen, Citroen, Kia, Toyota, Suzuki, Ford, Range Rover, Tesla, Mercedes, Seat, Mitsubishi, Mazda, Nissan, Peugeot, Audi, Mini Cooper, Lexus, Daewoo, Smart та ін.

Вартість послуги залежить від класу машини (економ, середній, бізнес, преміум), терміну оренди, способу бронювання (якщо в режимі онлайн, то клієнт отримує 15% знижку), наявності та розміру застави.

Як взяти автомобіль напрокат

Щоб скористатися послугою, необхідно звернутися в NarsCars із паспортом і ідентифікаційним кодом (тільки громадяни України). Крім того, потрібно показати працівникам компанії водійське посвідчення, у якому особисті дані потенційного орендатора написані буквами латинського алфавіту. Відносини компанії-орендодавця та клієнта оформлюються підписанням договору. Машина видається в пунктах прокату. За додаткову плату можна замовити подачу автомобіля за конкретною адресою.

Клієнт має можливість вибрати тип прокату – короткотривала чи довготривала оренда (від 26 діб). Чим більший термін, тим менша вартість послуги. Крім того, можна розраховувати на хорошу знижку від NarsCars, якщо взяти напрокат кілька автомобілів, наприклад, для всіх членів сім’ї чи для комерції.


    фейсбук