Сучасний урбаністичний ритм життя, примушує викладатися нас на всі 100%. Однак такий напружений ритм потребує і гарного відпочинку, та відновлення сил. Не залежно від того, чи живете ви у великому місті, чи в маленькому селі – зміна оточення та клімату – одна зі складових гарного почуття на весь рік.

Саме тому, з кожним роком усе більшою стає популярність відпочинку в українських Карпатах, куди їдуть як українці, так і гості нашої країни.

Турбота про організм – запорука гарного самопочуття, повідомляє спеціалізований сайт із відпочинку в Карпатах https://taor.com.ua/spa/medychni-programy/.

Навіть для здорового організму, кліматотерапія є необхідною умовою збереження життєвих сил. Для покращення самопочуття, яке збережеться упродовж тривалого часу, лікарі рекомендують проводити в горах не менше 18 діб на рік. Хоча варто відзначити, що покращення у самопочутті ви відчуєте вже у день приїзду.   

Але варто пам’ятати, що Карпати – це не лише свіже насичене киснем та ефірами повітря – це і неймовірні краєвиди дикої, подекуди незайманої природи, чиста гірська джерельна вода, можливість збирати ягоди та гриби, гірськолижні курорти, можливість побути на самоті та багато іншого.

За останні роки сервіс в українських Карпатах невпинно зростає. Так  сучасні комфортабельні номери та окремі котеджі, термальні басейни й СПА, баня та чан, ресторани європейської та української кухні можна знайти практично у будь-якому туристичному куточку Карпат. До більшості з них є зручні автомобільні чи залізничні під’їзи.

Одним та таких туристичних країв є село Ластівка, що знаходиться на березі мальовничої гірської річки Стрий завдяки зручному розташуванню, мальовничій природі, чистому повітрю та близькості до Львова, воно стало улюбленим місце відпочинку українців та гостей нашої країни.

Тож якщо ви прагнете побачити неповторні карпатські краєвиди, скуштувати справжньої галицької кухні, подихати чистим насиченим повітрям та отримати нові неповторні враження, запрошуємо вас до нашого комплексу  TAOR Karpaty Resort & Spa, де ви зможете знайти все, що вам треба і навіть більше, адже українські Карпати, завжди знайдуть чим здивувати, навіть найбільш вибагливих туристів.


    фейсбук