В Одеській області незабаром почне працювати перша в регіоні гірськолижна туристична база.

Гірськолижний курорт у Березівці збудували торік на дні висохлого лиману і обіцяли запустити в роботу, але "до розуму" так і не довели. База, розрахована на 300 осіб, пропрацювала лише 4 дні - у тестовому режимі. У цьому сезоні, як обіцяють працівники курорту, на лижах і сноуборді можна буде покататися в 130-ти кілометрах від Одеси.

Спуски побудували не гірше, ніж у Буковелі, а ціни - на порядок нижче, хваляться бізнесмени, щоправда, перевірити, чи так це поки не можна - на Одещині тримається плюсова температура.

"Ми знаходимося по трасі Одеса-Вознесенськ, уздовж гори. Почнемо працювати, як тільки упродовж тижня протримається п'ять градусів морозу. У нас є навчальна траса довжиною 130 метрів, два великі спуски висотою по 700 і 650 метрів з перепадом висот 90 метрів, дитячий 120-метровий спуск і тюбінговий майданчик, висотою 135 метрів, де можна покататися на спеціальних надувних камерах. Цього року, якщо дозволить погода - ми будемо працювати весь сезон", - розповів адміністратор бази Олександр Дарока.


    фейсбук