Найвідоміше і найпопулярніше місце серед нудистів-киян – це так звана Довбичка. Славу нудиського пляжу він почав набирати ще на світанку «Перебудови», коли перші відчайдухи скидаючи з себе одяг, мусили обертатися по боках, чи не причаїлася десь у кущах міліція. Багато хто з них потрапляв до міліцейського відділку, отримував свої 15 діб або сплачував штрафи.

Сьогодні оголене тіло для Довбички – це звичне явище.

Цей пляж знаходиться на півдні Труханового острова, тобто недалеко від центру. Дістатися туди відносно просто: від станції метро «Гідропарк» прямувати до Венеціанського містка, перейти його і повернути ліворуч, дійти до ріки і переправитися на човні за 7 грн.

Контингент рясніє представниками практично всіх вікових та соціальних категорій. Студенти ласують плавленим сиром з пивом, роботяги в сімейних трусах (на жаргоні ідейних нудистів «текстильники») милуються студентками і п'ють горілку, Хастлер зі своїми пташками зверхньо дивляться на роботяг і готують шашлик, запиваючи його віскі, геї підглядають за Хастлер, іноді влаштовують флірт прямо на пляжі і грішать в довколишніх кущах.

Незважаючи на урни, які встановили недавно, відпочиваючі чомусь із задоволенням продовжують смітити. Крім Дніпра, туалетів немає.


    фейсбук