13 і 14 червня о 14:00 в рамках заключних днів виставки "Україна європейська" на Співочому полі відбудеться дводенний фестиваль борщу і куліша
Про це повідомляє Київ.depo.ua з посиланням на "Вечірній Київ".
Крім традиційної української страви, відвідувачі зможуть спробувати куліш та ірландський борщ. Варитися вони будуть у великих казанах, встановлених на багатті.
"Готуватимуть шість майстрів, однак всі бажаючі зможуть підключитися до процесу і допомогти професійним кулінарам. А сюрпризом для гостей стане майстер-клас з приготування полуничного борщу", - зазначає прес-секретар КО "Київзеленбуд" Наталія Сітайло.
Вартість вхідного квитка - 30 грн., для пенсіонерів, дітей до 7 років, інвалідів та учасників війни - вхід безкоштовний.