Столиця України, згідно з даними туристичного інтернет-порталу Hoppa, один з найбільш недорогих міст для туризму. Про це повідомляє видання news.finance.ua.

За версією інтернет-порталу Hoppa, в Києві іноземним туристам відпочивати не дуже дорого. Українська столиця увійшла в десятку найдешевших туристичних міст світу.

У Норра підрахували, що витрати на проживання в готелі, харчування та напої, таксі та розваги для туристів в середньому складуть 55 доларів на добу (близько 1 500 гривень). Ця сума дозволила Києву виявитися на сьомому місці в рейтингу, серед інших «дешевих» для відпочинку міст.

На першому місці в рейтингу інтернет-порталу знаходиться місто Софія, що в Болгарії. Там середня сума добових витрат становить 46 доларів. Друге місце займає Каїр (Єгипет) - 47 доларів. У трійці міст з недорогими для туристів послугами - Картахена в Іспанії, де добові витрати складають 47,8 доларів.

Відзначимо, що серед «дешевих» для туристів опинилися такі міста як Бухарест в Румунії - $ 52.8, Анталія в Туреччині - $ 52.9, Сиемреап в Камбоджі - $ 53, Маніла в Філіппінах - $ 56.5, Мехіко в Мексиці - $ 60.3 і Сліма на Мальті - $ 62.2.


    фейсбук