У Криму реконструюють повітряний бій

У липні наступного року в Криму збираються провести реконструкцію повітряного бою. Реконструкція буде присвячена 160-й річниці Кримської війни.

У реконструкції візьмуть участь представники Королівського авіаційного клубу «Air Squadron» (Великобританія). Переговори про проведення реконструкції відбулися в рамках презентації туристичного та інвестиційного потенціалу Криму в Лондоні.

Планується, що в реконструкції візьмуть участь 24 літаки - раритетні моделі та точні копії військової техніки початку і середини XX століття. Літаки надасть Королівський авіаційний клуб «Air Squadron».

Як раніше повідомляв Курортно-інформаційний центр, у Лондоні у музеї Черчілля відбулася презентація туристичного та інвестиційного потенціалу півострова.
Air Squadron - ескадрилья військово-морської авіації Королівських військово-морських сил Великобританії. Кримська війна 1853-1856, також Східна війна - війна між Російською імперією і коаліцією в складі Британської, Французької, Османської імперій і Сардинського королівства. Найбільшої напруги військові дії війни досягли у Криму.

 


    фейсбук