На свята у Києві відбудеться більше 2,5 тисяч заходів

З нагоди святкування Нового року, Різдва Христового та Водохреща у Києві відбудеться більше 2,5 тисяч заходів.

Святковий марафон розпочнеться 19 грудня урочистим засвіченням Головної новорічної ялинки України, зазначили у прес-службі КМДА.

Концертна програма засвічення ялинки розпочнеться о 17:00. У ній візьмуть участь Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», дитячий народний ансамблю танцю «Україна», народна артистка України Ніна Матвієнко з хором при Муніципальній академічній чоловічій хоровій капелі ім. Л.Ревуцького, переможниця пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення 2012» Анастасія Петрик та інші. Завершить дійство святковий феєрверк.

22 грудня на Хрещатику відбудеться парад Дідів Морозів-волонтерів, а також благодійні новорічні свята у Колонній залі КМДА для дітей з функціональними обмеженнями, дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей.

З нагоди зустрічі Нового 2013 року 31 грудня о 21:00 розпочнеться концертна програма «Ніч на Майдані». З Новим роком киян та гостей столиці привітають популярні гурти, серед яких: «Брати Карамазови», «Тік», «Друга ріка», а також  російський гурт «ДДТ». Триватиме свято у серці країни до 2:00.

7 січня кияни та гості міста святкуватимуть Різдво на Хрещатику. На сходах біля КМДА відбудеться масове гуляння «Христос народився, славімо його!».

Заходи з нагоди Хрещення Господнього відбуватимуться на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору Української православної церкви та у парку культури і відпочинку «Гідропарк».

Протягом усієї святкової пори у столиці працюватиме Новорічно-різдвяне селище.

 


    фейсбук