24 та 25 серпня у парку імені Максима Рильського відбудеться надзвичайний фестиваль «Garden Show Festival»: «Дитяча ігрова під відкритим небом».

У рамках фестивалю влаштують 12 ігрових та розвиваючих композицій під відкритим небом. Упродовж трьох місяців дизайнери, архітектори, художники розробляли проекти – свої ідеї облаштування дитячих територій. Варто зазначити, що для влаштування дитячої території використовується лише природний матеріал. Наразі на території парку фахівці з благоустрою та озеленення активно проводять монтажні роботи та розбивку для квітників.

Усі інсталяції організатори залишають місту у подарунок. Для малечі  цікавими будуть розвиваючі композиції «Пограймо у класики» чи «Веселка», а арт-інсталяція «Загадай бажання» зацікавить навіть дорослих, оскільки за допомогою спеціального голосо-слухового пристрою на довгій галявині втілюватимуться мрії. Новаторством у влаштуванні майданчиків буде інсталяція «Лісове подвір’я» – для особливих дітей.

Крім того, на відвідувачів парку чекатимуть розвиваючі стенди, «стежина здоров’я» з різноманітними камінцями і щепою,  казкові персонажі, шахова дошка тощо.

За словами організаторів, у наступному році вони планують провести фестиваль тематичних садів.

Фестиваль «Garden Show Festival» відбувається як у Києві, так і в Україні вперше, повідомляє прес-служба КМДА.


    фейсбук